Дневни Архиви: 07/09/2023 | 17:11

Васко Попетревски и „360 степени” од Алсат преминуваат на МРТ ?

Информациите кои стигнаа до тимот на ТВ Пакет говорат дека популарната дебатна емисија “360 степени” менува фреквенција на емитување. Дали ТВ емисијата од Алсат М се сели на МРТ чија нова сезона се очекува да започне овој месец? Која би била причината што по толку години соработка, “пукна тиквата” меѓу …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!