Дневни Архиви: 24/09/2018 | 18:06

ВИДЕО | Нескршливиот Ѓердан на Васил Гарванлиев

Васил Гарванлиев момчето познато по детскиот евергрин Марионка, по речиси дваесет години се враќа на македонската музичка сцена со песната “Ѓердан”, авторско дело на Саша Драгиќ, со текст на Весна Малинова и аранжман на Диран Тавитјан. “Ѓердан е песна за сите нас. Песна за нашите животи, судбини и искуства. Сите …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!