РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ ОВДЕ

Последни новости

Нови кино сали!

Дојде време да се посвети внимание и на филмаџиите во Македонија. Проектот кој ќе ја заживее кино мрежата, односно ќе ги активира 14-те веќе постоечки кино сали и ќе ја оспособи кино-опремата која повеќе не е во функција, чини 11 милиони денари и ќе се реализира во три фази за …

Повеќе »

Срвајвр – пресек на 5-иот ден

Прво утро после Племенскиот совет. Во Матамбо се задоволни со заминувањето на Јелена, а таа е незадоволна со условите на својот нов остров, момците од Борука се незадоволни од мрзеливоста и караниците на своите цимерки, девојките од Борука повторно ги вкрстија копјата. Доаѓа време за избор на новите поглавари, Себастијан …

Повеќе »

Опасно заводлива!

  Нема потреба од коментар, потребна е само храброст да се изгледа ова видео докрај!         Martin M. | ТВ Пакет  

Повеќе »

Бали Беј во тага!

Вчерашната епизода од “Величествениот” донесе нова трагедија, чумата која почна да се шири во околината го однесе животот на љубената на Бали Беј, Армин. Неговите постапки беа вистински пример за голема и безусловна љубов, и покрај тоа што имаше можност да ја прифати болеста од Армин, Бали Беј постојано беше …

Повеќе »

Црвена месечина 109

Сто и деветто продолжение од вебновелата “Црвена месечина”     – Молина ти го кажа тоа?, – Фабијан ја праша Естер, откако таа ги сподели сомнежите на Алехандро со својот брат.– Да, дека нашиот соучесник не предава. – И се однесуваше на Артемио?– Секако дека се однесуваше на Артемио, на …

Повеќе »

Успехот на Бурни времиња

Речиси да нема проект што во Турција може да се носи со рекордите кои ги оствари серијата “Бурни времиња” која наскоро ќе ја гледаме на Сител. Благодарение на овој проект сега и продукцијата што стои зад него е прогласена за најуспешна за минатата телевизиска сезона.     Најгледаната турска драма …

Повеќе »

Збогум Очајни Домаќинки!

ABC ги објави датумите за крајот на сезоните на актуелните серии     Мај е близу до нас, а со самото тоа и финалето на уште една регуларна сезона. ABC овие денови точно ни назначи на кои датуми ќе им речеме довидување до есен, или збогум засекогаш на нивните серии. …

Повеќе »