РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ ОВДЕ

Последни новости

Зоран Трајчевски е новиот претседател на СРД

Советот за радиодифузија доби нов претседател кој е едногласно избран на денешната седница. Претседателот се избира со мнозинство гласови, согласно законот, членовите на СРД го избираат него, а неговиот мандат трае се додека е член на Советот. За Трајчевски е чест што е избран за претседател на најстарото регуларно тело. …

Повеќе »

Томато Продукција стана Супербренд. Честитки!

Томато Продукција се здоби со престижното признание за Супербренд за 2011/2012 во Македонија. Со многуте успешни емисии, спотови, телевизиски проекти, реклами и сето она што Томато го создаваше во текот на своето тринаесетгодишно постоење даде нова димензија и остави автентичен печат на телевизиското и филмското работење во Македонија. Создаде култни …

Повеќе »

Кога во Бугарија ќе се објави кастинг…

  Една бугарска телевизија објави кастинг за презентер на временска прогноза, и се ќе беше во ред доколку на кастингот не се пријавеа буквално сите жени до кои стигнала информацијата, ужас!         Chris | ТВ Пакет

Повеќе »

В. Британија и Ирска не постојат за Сител?

  Според актуелната шпица за Дневникот на Сител, државите Велика Британија и Ирска едноставно не постојат. Неколку коментари слични на овој осамнаа на интернет и сведочат за тоа колку критичката маса во Македонија станува се посилна. Подолу имате линк, па сами одлучете дали Велика Британија и Ирска ги гледате на …

Повеќе »

Дождот ги врати спомените од хуманоста на Тоше

Оваа дождлива вечер за нас можеби не значи ништо, но за Рафит Хасани, скопскиот продавач на весници, дождот го врати неговиот најдрагоцен спомен, го потсети на средбата со Ангелот…     Имено, Хасани продавал примероци од весникот “Дневник” кога на Булевар Партизански Одреди ја имал својата прва средба со Тоше …

Повеќе »

Американската серија Glee добива 4-та сезона!

Четвртата сезона на хит серијата “Glee” и официјално е потврдена. Веста излезе од самата продукција на FOX, телевизијата сака да ја задржи во својата програма оваа серија за млади која веќе е популарна насекаде низ светот.     Протагонистите се особено среќни поради веста, задоволството го изразија на Твитер. Леа …

Повеќе »

Бабата ја уништи глупавата новинарка

  Ова видео е шлаканица за сите новинари што поставуваат глупави прашања, и кои ја омаловажуваат интелигенцијата на луѓето во однос на тоа колку години имаат и каде живеат тие. Оваа селска жена, навидум беспомошна, ја отвори устата и кажа многу попаметни и издржани зборови од било кој новинар, погледнете… …

Повеќе »