Дневни Архиви: 05/11/2023 | 12:17

Цевка има, топ не е, брада има, поп не е – нова сезона на „Нешто конкретно”

Цевка има топ не е, брада има топ не е. Што е тоа? Токму со ваква гатанка почнува новата сезона од „Нешто конкретно” со Снеже Велков, доволно провокативна за да алудира на одговорот и доволно инспиративна за да ве натера да мислите. Токму каква што е и идејата на емисијата, …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!