Дневни Архиви: 09/09/2021 | 15:56

Aвалон ги откажа фестивалите Skopje sounds good и Skopje calling

Во прилог целосното соопштение на Авалон продукција : “Почитувани, Прво би сакале да им изразиме најдлабоко сочувство на семејствата на починатите во оваа ужасна трагедија што се случи синоќа во Тетово. Ова што во моментов се случува овде е практично доказ дека и кога е лошо може да биде уште …

Повеќе »

Поради прогласената тродневна жалост, нема да има реклами на ТВ

Поради прогласените денови на жалост од страна на Владата на РСМ, во периодот почнувајќи од денес од 16.часот, ден 9.9.2021 до 24.00 часот на ден 11.09.2021, нема да бидат емитувани нарачните реклами на македонските телевизии, како ни содржини од забавен карактер. Знамињата спуштени на половина копје. Македонија во тродневна жалост. …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!