Дневни Архиви: 16/08/2021 | 15:29

Поддршка за вработените, но каква ќе биде судбината на Алфа?

До менаџерот на ТВ Алфа, Јане Бојаџи и до акционерите на ТРД Алфа ТВ, на 11 август било испратено писмо со предупредување дека од 16 август снимателите веќе нема да одат на терен, а дека информативните содржини ќе бидат скратени на десет минути. Предупредувањето денес се оствари. Осамна известувањето на …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!