Почетна / Телевизија / Преглед на емисиите што се емитуваат во Македонија

Преглед на емисиите што се емитуваат во Македонија

 

Политички, дебатни, контактни, забавни емисии, квиз шоуа

 

Преглед на сите емисии кои се емитуваат во Македонија

Слика
Слика
МАКЕДОНИЈА НАУТРО – утринска емисија
понеделник – петок, 06.30
водители: Илија Грујоски, Александар Ивановски,
Дијана Гогова, Иван Лазаров

Слика
ГОЛЕМ ОДМОР – образовна емисија
понеделник – петок, 11.00
водители: Тина Таутовиќ, Спасија Велјановска

Слика
БЕКСТЕЈЏ – естраден магазин
понеделник – петок, 20.15
водители: Миа Костова, Симона Станковска

Слика
БИЗНИС 365 – емисија за економијата
понеделник, 20.35
водител: Билјана Василевска-Трендафилова

Слика
ОД НАШ АГОЛ – политичко-дебатна емисија
вторник, 20.35
водител: Лилјана Ѓорѓиева

Слика
ДУРБИН – дебатна емисија
среда, 20.35
водител: Душко Арсовски

Слика
АКЦЕНТ – дебатна емисија
четврток, 20.35
водител: Горан Милковски, Билјана Василевска-Трендафилова

Слика
СТИСНИ ПЛЕЈ – забавна емисија
петок, 20.35
водители: Александра Јовановска, Марко Марк

Слика
ТРЕТО ДОБА – емисија за старите лица
сабота, 10.15
водител: Славица Божиновска

Слика
ДОБРА ЗЕМЈА – емисија за земјоделството
сабота, 10.45
водител: Наум Стоилковски

Слика
СВЕТОТ НА ТИШИНАТА – емисија за глувите лица
сабота, 11.30
водител: Марија Башеска – Стојановска

Слика
ВИТРАЖ – емисија за културата
сабота, 12.00
водител: Сандра Титизова, Гордана Куновска – Ангеловска

Слика
СООБРАЌАЈНА ХРОНИКА – емисија за сообраќајни правила
сабота, 13.25
водител: Тони Стојкоски

Слика
ВРЕМЕ Е ЗА БЕБЕ – информативна емисија
недела, 14.10

Слика
ПЛЕТЕНКА – емисија за народна музика
недела, 12.10
водител: Орце Гелевски, Сузана Апостолова

Слика
АГРАР – емисија за земјоделството
недела, 13.20
водител: Сузана Трајковска

Слика
ТАЛКАЧИ – документарна емисија
недела, 18.50
водители: Катерина Групче, Илија Грујоски

Слика
ОПУШТЕНО – забавна емисија
недела, 20.15
водители: Тони Михајловски и Дејан Матиќ

Слика
СТИЛИСИМО – емисија за мода
недела, 21.30
водители: Цаци Паковска

Слика

Слика
ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА – утринска емисија
понеделник – сабота, 06.45
водители: Анита Даева, Наташа Велковска,
Јована Аврамовска, Александар Блажевски

Слика
СÈ ИЛИ НЕШТО – game шоу
понеделник – петок, 17.50
водител: Лила М. Стојановска

Слика
БЕЗ ПОЕНИ – квиз шоу (на летна пауза)
сабота – недела, 18.00
водител: Снеже Велков

Слика

Слика
ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО – контактна емисија
понеделник – петок, 06.45
водители: Роберт Јанков, Милена Антовска

Слика
ВИЗИТА – контактна емисија за здравјето
понеделник – четврток, 10.45
водител: Билјана Дебарлиева

Слика
НА ГОСТИ КАЈ БАБА РАДА – кулинарска емисија (на летна пауза)
понеделник – четврток, 15.45
водител: Рада Бошковска

Слика
ОТВОРЕНО СТУДИО СО ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД – контактна емисија
понеделник – четврток, 16.40
водител: Ване Маркоски

Слика
МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ШОУ – дебатна емисија
петок, 23.45
водител: Миленко Неделковски

Слика
ЗЕВЗЕКМАНИЈА– сатирична емисија
сабота, 18.50
водител: Горан Величковски

Слика
БРАЗДИ – емисија за земјоделството
недела, 12.00
водител: Игор Манасиевски

Слика

Слика
ЗА ДОБАР ДЕН – утринска емисија
понеделник – петок, 08.00
водител: Борко Станоевски, Марија Атанасовска, Тања Трајковска,
Катерина Тодевска – Спасиќ, Снежана Јаначковска – Богдановска

Слика
БЕЗ ПАНИКА МАТУРТАНТИ – квиз – шоу
понеделник – петок, 17.45
водител: Катерина Тодевска – Спасиќ

Слика
ТОП ТЕМА – дебатна политичка емисија
понеделник – петок, 20.05
водител: Александар Чомовски, Сања Васиќ,
Боби Христов, Снежана Лупевска-Созен

Слика
АВТОМАГАЗИН – eмисија за автомобилизам
сабота, 14.50
водител: Мишко Барзов

Слика
ШЕСТИОТ ДЕН – контактна емисија (на летна пауза)
сабота, 15.45
водител: Сања Васиќ, Елена Стојановска, Цеце Трајковска

Слика
АЈДЕ ДОМА – eмисија за уредување на домот
недела, 14.30
водител: Ивана Николовска

Слика
КОД– истражувачка емисија
недела, 19.15
водител: Снежана Лупевска

Слика

Слика
ПОЧНУВА ДЕН – утринска емисија
понеделник – петок, 06.30
водители: Ивана Илиевска, Бона Пауновска,
Гоце Андреевски, Иван Лазаров

Слика
ВКУСОТ НА ТРАДИЦИЈАТА – кулинарска емисија
понеделник – петок, 08.45
водител: Андријана Алачки

Слика
ХРАНА И ВИНО – кулинарска емисија
понеделник – петок, 12.00

Слика
ЗБОР ПО ЗБОР – контактна емисија
понеделник – петок, 12.30
водител: Искра Џамбазова

Слика
СРЕЌНИ КОЦКИ – квиз шоу
понеделник – петок, 16.30
водител: Драган Вучиќ

Слика
ЖЕШКА КУЈНА – забавна емисија
четврток, 20.20
водител: Небојша Вуковиќ

Слика
ЗАЈДИ ЗАЈДИ – забавна емисија
недела, 12.30
водител: Зуица Лазова

Слика
СТАР ЛАЈФ – забавна емисија
недела, 14.45
водител: Маја Поцевска

Слика
ВО НЕДЕЛА ПОПЛАДНЕ – забавна емисија (на летна пауза)
недела, 15.30
водител: Ненад Георгиевски, Марјана Станојковска, Златко Андоновски

Слика

Слика
24 ОД СЕ СРЦЕ – дебатна емисија за здравјето
понеделник – петок, 09.00
водител: Галена Николовска, Сања Савеска, Мартина Проковиќ, Елена Џугуманова

Слика
24 ЗА ЖИВОТОТ – дебатна емисија
понеделник – петок, 14.15
водител: Огнен Јанески

Слика
ФАКТОР ЗДРАВЈЕ – дебатно-контактна емисија
понеделник – петок, 15.10
водител: Илија Николовски

Слика
ОЧИ В ОЧИ – контактна емисија
понеделник – петок, 16.15
водител: Огнен Јанески

Слика
ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ – спортска емисија
понеделник, 19.15
водител: Катерина Павлова Николовска

Слика
24 АНАЛИЗА – дебатна емисија
понеделник, вторник, среда и петок, 21.00
водители: Богданка Кузеска, Душица Мрѓа,
Билјана Арсовска, Гоце Михајловски

Слика
ТРЕТА ПОРТА – политичка емисија
среда, 19.15
водител: Сеад Ризвановиќ

Слика
ВИН ВИН – дебатна политичка емисија
четврток, 21.00
водител: Оливера Трајковска

Слика
КУЛТУРНА МАТРИЦА – емисија за културата
петок, 19.00
водител: Елена Џугуманова

Слика
ВТОРО МИСЛЕЊЕ – контактна емисија за здравјето
сабота, 11.00 – недела, 13.00
водител: Мартина Проковиќ

Слика
РАБОТНА САБОТА – контактна емисија
сабота, 14.30
водител: Галена Николовска, Сања Савеска

Слика
ПАТОТ ДО УСПЕХОТ – емисија за успешните луѓе
сабота, 18.00
водител: Мишко Иванов

Слика
ЖИВОТ СО СТИЛ – забавна емисија
недела, 16.20
водител: Елена Стефановска

Слика
ТРЕНД – емисија за економијата
недела, 18.00
водител: Анета Додевска

Слика

Слика
ПРОФИТ – емисија за бизнис
четврток и петок, 20.20

Слика
ТРЕТА СМЕНА – контактно – дебатна емисија
понеделник и четврток, 22.30
водител: Сузана Турунџиева

Слика
НЕ БЕРИ ГАЈЛЕ – контактно дебатна емисија
вторник и петок, 22.30
водител: Жанко Зш Голабоски

Слика
ПАТОТ НА СВЕТЛИНАТА – контактна емисија
сабота, 09.10
водител: Драгица Стевковска

Слика

Слика
ЈАДИ БУРЕК – контактна емисија
понеделник – петок, 22.00
водител: Јанко Илковски

Слика

Слика
МАКЕДОНСКА ТРАДИЦИОНАЛНА МЕДИЦИНА – емисија за лекувањето со билки
среда, 20.00
водител: Атанас Пчеларски

Слика
ЛОВЕЧКО ОКО – емисија за лов и риболоб
среда, 21.30
водител: Илија Бојаровски

Слика
МОЈА СВАДБА – забавна емисија
недела, 14.00

Слика
ПРОРОШТВАТА НА КЛЕОПАТРА – емисија за предвидување на судбината
недела, 22.30
водител: Душица Илиќ – кралица Клеопатра

 
 
 
Дани | ТВ Пакет
 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Телма телевизија вработува новинари и репортери

Телевизија Телма има потреба за вработување на новинари, репортер во информативна редакција и новинар во …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!