Почетна / Вебновела (страна 20)

Вебновела

Предавство, епизода #60 |Alevosía

  Анхелес бара пршока од Густаво за се што сторила во минатото и го замолува да се бори за љубовта на нејзината мајка. Густаво и вели дека Лусија не сака да се помири со него, а Анхелес го моли да и даде време. Алваро го прислушкува разговорот на Трини која …

Повеќе »

Предавство, епизода #59 |Alevosía

  Барајки прошка за се што сторила, Анхелес ја посетува Мирјам, тетката на Густаво и го известува дека таа била онаа која го предизвикала пожарот во винарата. Мирјам, бесна ќе ја истера девојката од дома, заканувајки и се дека ќе ја пријави во полиција. Сепак, нејзиниот сопруг Габино ја предомислува …

Повеќе »

Предавство, епизода #58 |Alevosía

  Откако ќе и ги признае злоделата, Октавио се обидува да ја направи Анхелес своја но девојката упорно го одбива и не му дозволува да ја допира, нарекувајки го монструм кој ја искористил довербата на нејзиниот татко за да ги задоволи своите цели. Во домот на Габино, Густаво и признава …

Повеќе »

Предавство, епизода #57 |Alevosía

  Лусија е загрижена поради чудното јавување на Анхелес и верува дека девојката ја излажала. Иако девојката ја извести својата мајка дека заминала на патување во Акапулко и срдечно ги поздрави младенците, Лусија е сомнителна. Додека во болничката соба се наздравува за венчавката на Нати и Алберто, Анхелес му се …

Повеќе »

Предавство, епизода #56 |Alevosía

  Лусија го известува Андрес дека Анхелес е исчезната и Андрес и признава дека последен пат ја видел девојкат апред да замине на разговор со Октавио. Октавио сеуште ја држи Анхелес заврзана во својот стан. Се обидува да ја бакнува на сила, но девојката упорно го навредува и му повторува …

Повеќе »

Предавство, епизода #55 Alevosía

    Андрес го испрашува Октавио за смртта на Чоле. Окатвио случајно ќе каже дека Чоле била погодена со порцеланска ваза, нешто што не треба да го знае. По ваквата “исповест“ на Октавио, Андрес е сигурен дека Октавио е оној што проварил ноќта во куќата, кој го украљл алптопот и …

Повеќе »

Предавство, епизода #54 |Alevosía

    По посетата на Луз Марија која видно ја вознемири Анхелес, Анхелес му се јавува на Октавио и од него бара по секоја цена да го најде момчето психопат на Луз Марија. Трини глуми дека е тажна поради тоа што Моника мсета дека е со нејзиниот татко само поради …

Повеќе »

Предавство, епизода #53 |Alevosía

  Доња Инес чувствува голема вина што не успеала да им дари љубов на своите ќерки додека растеле. Особено се обвинува што дозволила Трини да порасне во таква жена. Си ветува дека во иднина ќе има комплетно разбирање за Лусија и дека ќе и помогне да се смири со хирургот, …

Повеќе »

Предавство, епизода #52 |Alevosía

  Деновите минуваат а Чоле е пуштена на домашна нега. Нејзиното лице е парализирано поради силниот удар и не може да говори.  Лусија е во постојаннадзор на саканата нана, а Трини постојано прашува како е, плашејки се дека Чоле може да ја открие нејзината тајна. Андрес е бесен поради грабежот …

Повеќе »

Предавство, епизода #51 |Alevosía

  Трини го известува Октавио дека се омажила со Алваро во Лас Вегас, како и дека Андрес пишува роман за животот на Игнасио Соријано. Анхелес ги известува Моника и Дарио дека нивниот татко се оженил со нејзината тетка Трини. Ноќта, фамилијата Соријано се собира на свечена вечера во еден елитен …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!