Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од недела 01.02.2015

Најдобрите македонски твитови од недела 01.02.2015

 

 

 

 

 

Најдобрите твитови од 01.02.2015

ПОСЕТЕТЕ НЕ И НА ФЕЈСБУК

Ettttetet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРЕЗЕМЕНО ОД

ТВИТОВИ МК

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Влезниците за концертот на Брајан Адамс пред распродавање!

Влезниците од категоријата ПАРТЕР за претстојниот концерт на Bryan Adams кој ќе се одржин1 13. …