Почетна / Телевизија / А кој те облеЧува?

А кој те облеЧува?

 

Пар водители од Струмица се истакнаа со своите прашања. Замислете, емисијата ја започнаа така што девојката која им беше гостин ја прашаа кој ја облечува и кој ја соблечува, како се чувствува во нивната емисија и како ќе се чувствува после тоа (што ли планираа да и прават?).

Потоа водителите почнаа да се тепаат за микрофонот, бидејќи беше еден и единствен, а девојката… таа едноставно блесна со изјавата дека на неа нема ништо пластично туку целата е “натурале”. Сето ова го забележавме во првите 4 минути од емисијата, замислете колкав текст би требало да составиме доколку ја изгледаме целата емисија која гордо е објавена на YouTube!

 

 

 

 

Chris | ТВ Пакет


МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | „Не одете право, одете криво за името да ни е живо“

Добар ден, добро јуначе. Срце ми плаче шо не можам да се вклучам. Но еве …