Почетна / Телевизија / Цртани, играни, документарни и сериски филмови ова лето на Телма

Цртани, играни, документарни и сериски филмови ова лето на Телма

TВ Пакет во соработка ТВ Телма ви ја презентира јулската програмска шема на националната телевизија за оние со поинаков вкус.

Два играни филмови секоја вечер, премиерна португалска сапуница, американски процедурал, цртана авантура наутро и потсетвање на патешествијата на Ентони Бордеин, анегдотите на Елен и гламурот на “Велвет” следуваат во најжешките денови на Телма.

САБОТА 17.07.2021
07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Кунг Фу Јога – игран филм
11:50 Топшоп
12:20 Шоуто на Елен – 17 сезона
13:05 Автомагазин – емисија за автомобили
13:35 Велвет – играна серија(р)
14:40 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Код – информативна програма(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:45 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Расположени за љубов – игран филм
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Куќата што ја изгради Џек – игран филм
00:30 Сезона на недозволена љубов – игран филм
02:15 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:00 Менталист 6 сезона – продолжува(р)
05:00 Автомагазин – емисија за автомобили(р)
05:30 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

НЕДЕЛА  18.07. 2021

07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Урнебес на тркала – игран филм
11:40 Градини – емисија за уредување на дворови
12:15 15 минути со Нина – документарна програма
12:30 Велвет – играна серија(р)
13:50 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Фаноменот – игран филм
20:45 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Збогум сине – игран филм
00:15 Џени има пиштол – игран филм
02:00 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна сер.(р)
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
05:00 Градини – емисија за уредување на дворови(р)
05:35 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ПОНЕДЕЛНИК  19.07 2021
07:05 Елен 17 сезона
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:30 Метео
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп
09:45 Маршот на пингвините 2 – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Данкирк – игран филм
00:30 Нож – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ВТОРНИК 20.07 2021

07:05 Елен 17 сезона
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:30 Метео
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп
09:45 Овци и волци 2 – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Гревовите на татко ми – игран филм
00:30 Патот – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

СРЕДА 21.07 2021

07:05 Елен 17 сезона
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:30 Метео
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп
09:45 Рафи – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Великиот мајстор – игран филм
00:30 Мери Шели – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ЧЕТВРТОК 22.07 2021

07:05 Елен 17 сезона
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:30 Метео
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп
09:45 Фантастично враќање во Ос – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Татковци и ќерки – игран филм
00:30 Среќниот принц – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)


ПЕТОК 23.07 2021

07:05 Елен 17 сезона
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:30 Метео
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп
09:45 Летечки деца – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Гулабот – игран филм
00:30 Автопатот на смртта – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

САБОТА  24.07.2021


07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Овци и волци 2 – анимиран филм
11:50 Топшоп
12:20 Шоуто на Елен – 17 сезона
13:05 Автомагазин – емисија за автомобили
13:35 Велвет – играна серија(р)
14:40 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Код – информативна програма(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:45 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Марија Калас – игран филм
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Хистерија – игран филм
00:00 Животот пред нејзините очи – игран филм
02:15 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:00 Менталист 6 сезона – продолжува(р)
05:00 Автомагазин – емисија за автомобили(р)
05:30 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

НЕДЕЛА  25.07. 2021

07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Маршот на пингвините 2 – документарен филм
11:40 Градини – емисија за уредување на дворови
12:15 15 минути со Нина – документарна програма
12:30 Велвет – играна серија(р)
13:50 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 На петтиот кат – игран филм
20:45 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Рингишпил – игран филм
00:00 Мислам дека сме сами сега – игран филм
02:00 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна сер.(р)
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
05:00 Градини – емисија за уредување на дворови(р)
05:35 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ПОНЕДЕЛНИК  26.07 2021


07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Волшебното кралство – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Земја на странци – игран филм
00:40 Најдобра понуда – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ВТОРНИК 27.07 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Џиновската крушка – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Убиството на светиот елен – игран филм
00:30 Сексуални зависници – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

СРЕДА  28.07 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 СемСем– анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Дипломатија – игран филм
00:30 Татко заштитник – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ЧЕТВРТОК 29.07 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Мојата жирафа – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:45 Досие 64 – игран филм
00:30 Последици – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ПЕТОК  30.07 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 ZOO – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Инсајдер – играна серија(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Инсајдер – играна серија
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Голијат – игран филм
00:10 Прошетка меѓу гробовите – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Инсајдер – играна серија(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Фото | Алфа телевизија прослави 16 години постоење во етер

Алфа ТВ е приватна национална телевизија, која започна да емитува програма на македонски јазик на …

error: Содржината е заштитена!