Дневни Архиви: 19/09/2020 | 21:25

„Ветување“ – нова турска сапуница на Канал 5 во 17 часот

Рејхан е сиромашна, мила и наивна девојка, израсната во едно мало селце и научена да ги почитува сите традиционални начела. На мали години останува сираче, но единствена утеха и поддршка наоѓа во господинот Хикмет, кој за неа е како вујко, затоа што израснал заедно со мајка ѝ. Еден ден, неочекуваната …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!