Почетна / Живот / Бесплатно предавање на ФИНКИ: Photo Manipulation со Даниел Давчев

Бесплатно предавање на ФИНКИ: Photo Manipulation со Даниел Давчев

 

Сакаш да ја направиш твојата фотографија неверојатно добра?

Сакаш да научиш или да го надоградиш твоето знаење?

Научи да манипулираш со твојата фотографија со помош на Adobe Photoshop, на предавањето кое ќе се одржи на ФИНКИ на 22.1.2018 година со почеток од 17:30 часот. На ова предавање, слушателите ќе ги научат најкористените методи и техники за обработка на фотографија, а ќе имаат шанса и да се запознаат и со практични примери за добра обработка на фотографии.

 Предавачот на ова предавање е Даниел Давчев, еден од дипломираните студенти на првата генерација курсеви на Creative Hub, кој по своето дипломирање има работено на најразлични проекти од областите на фотографија и графички дизајн.

Пријавувањето се врши на следната форма: https://goo.gl/forms/OlMPBrixf8rbsoY02

 

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Хорор во хотелот „Европа”, некогашната гордост на Отешево

Ова е кратко видео сведоштво за една типична негрижа од македонското општество кон нешто вредно …