Почетна / Забава / Промоција | Сервисот Мевато отсега достапен и во Македонија

Промоција | Сервисот Мевато отсега достапен и во Македонија

 

Мевато – дигитална промоција за вашиот бизнис отсега и во Македонија

 

Бизнисите секогаш бараат начини како да се промовираат на пазарот и да ги промовираат нивните производи и услуги. Преку социјалните мрежи и настани секогаш размислувате надвор од кутијата како Вие тоа да го изведете на најефективен и најлесен начин. Социјалните мрежи самите од себе го имаат тој застрашувачки фактор и константо ќе треба да комуницирате со вашите клиенти со цел да не бидете заборавени. Сите маркетинг агенции се борат да го следат трендот на денешницата и да бидат флексибилни спрема пазарот.

МЕВАТО Македонија се занимава со дигиталнаконекцијасосоцијалнитемрежи(Digital Signage with Interactive Social Wall). Ние ви овозможеме Вашиот бренд да го издигнете на повисоко ниво и секогаш да бидете чекор пред вашата конкуренција, и сето тоа со малку труд.

 

МЕВАТО всушност потекнува од Америка-Чикаго чија популарност таму е на доста високо ниво,а од оваа година започна и со имплементира во Македонија.

Што всушност е МЕВАТО? МЕВАТО е дигитална интерактивна маркетинг агенција која ги комбинита модерната технологија и маркетингот со цел да ви овозможиме максимална изложеност на вашиот бренд. Ние постоиме за да им помогнеме на нашите клиенти полено да ја прифатат модерната револуција на технологијата од било кој аспект на нивната професија.

Со што се занимаваме Ние? Ние се занимаваме со модерен маркетинг кој се вика Digital Signage и овозможува директна интеракција со вашите клиенти. Овозможуваме сите направени постови од Facebook, Instagram и Twitter од еден локал да се прикажуваат на вашите дигитални дисплеи. Исто така овозможуваме прикажување на локална временска прогноза, прикажување на кратки вести, прикажување на ваши промоции, слики и видеа и сето тоа во реално време . Оваа се само дел одексклузивните апликации кои ги нуди МЕВАТО.

 

Дел од нашите клиенти се:
-DejaVu Capitol Mall – Скопје
-Concept – Струмица
-Uni Pub – Кочани   и многу други.

Во прилог ви ја испраќаме нашата веб страна која е на англиски јазик но е во процес на изработка и на македонски јазик.
www.mevato.com ili 075 320 903

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Филхармонија во парк со „Одисеја 2024“ – музика од филмовите на Кјубрик

И оваа година, Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт „Филхармонија на отворено”, кој ќе …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!