Почетна / МК Сцена / Гратис влезници за Дадо Полумента

Гратис влезници за Дадо Полумента

 

ТВ Пакет во соработка со Клуб Колосеум доделува 10 гратис влезници за Дадо Полумента во сабота. Кликнете LIKE и прочитајте под фотографијата како да дојдете до гратис влезница!

 

 

На ваше барање, ТВ Пакет обезбеди 10 гратис влезници за Дадо Полумента во Клуб Колосеум. Доколку сакате да бидете меѓу среќните 5 што ќе добијат по 2 влезници тогаш се што треба да направите е да влезете на оваа Фејсбук страница и да ја пронајдете нашата објава кадешто пишува “СПОДЕЛИ ЗА ДА ДОБИЕШ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ“. По случаен избор, 5 од тие што ќе споделат ќе добијат по 2 гратис влезници. Поради ваша заштита и приватност, среќните добитници ќе бидат исконтактирани преку порака на Фејсбук. Со среќа!

 

 

 

Автор | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Ново оро на македонскиот зурлаџија Џељо Дестановски

Го нарекуваат неуморниот македонски музичар, во моментов е еден од  најпознатите зурлаџии кај нас и …