Почетна / Вебновела / Запознајте ја фамилијата Уриостеги од новата вебновела

Запознајте ја фамилијата Уриостеги од новата вебновела

 

Запознајте ја фамилијата Уриостеги…

Rafel Urióstegui (Аlfredo Adame) средовечен маж, женет со болната Мерседес, татко на две ќерки. Работи како директор во компанијата Ламас.

Mercedes Urióstegui (María Sorté) е жена која живее во својот свет затворен во четири ѕида во семејната вила. По убиството на нејзината сестра пред многу години, Мерседес живее комплетно повлечен свет.

Catalina Urióstegui (Jacqueline Bracamontes) постарата ќерка на Рафаел и Мерседес која живее вон семејниот дом, не можејки да се соочи со својата болна мајка која ја смета за убиец на покојната тетка.

Luz Urióstegui (Karla Souza) помладата ќерка на Рафаел и Мерседес, која за разлика од сестра си е поврзана со родителите.

Agatha Urióstegui Faberman (Mariana Karr) постарата сестра на Рафаел која е успешна писателка на крими романи. По долгите години живот во Европа, се враќа во родниот град со цел да разоткрие едно убиство поврзано со нејзината фамилија.

 

НАУЧИМЕ ДА ЛЕТАМ, ЗА САМО СЕДУМ ДЕНА НА ТВ ПАКЕТ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Научи ме да летам | Enseñame a Volar #055, 056

#55то продолжение                 Беше нешто по полноќ, кога лежеа голи на софата во …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!