Почетна / Сапуници / Видео | Капетан Џевдет ја најавува новата сезона на историскиот спектакл

Видео | Капетан Џевдет ја најавува новата сезона на историскиот спектакл

Од понеделник, како што веќе пишувавме, започнуваат новите и последни епизоди од костимираната трагедија “Далеку од дома”.

Бидете со Сител и проследете ги последните недели на емитување од сторијата за генерал Џевдет и неговото семејство. Тешки времиња за уште побурни пресврти и борби за власт, слобода и љубов.

Од понеделник до петок, квалитетна играна продукција на македонска телевизија. “Далеку од дома” за нова вечерна напнатост, исчекување и сочувствување со судбините на познатите ликови.

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

На денешен ден, пред 10 години започна феноменот „Шехерезад“

Пред точно 10 години. Ден – вторник. Термин – 20 часот. Денот, како и сите …