Почетна / Серии / Преглед на сите серии, термини на емитување и епизоди на Fox Life

Преглед на сите серии, термини на емитување и епизоди на Fox Life

Од сега ќе имате ексклузивна можност да следите и објава за сите серии кои ги прикажува популарниот Фокс Лајф, со откупени права за македонскиот аудиториум. Епизодите се однесуваат до недела (31 мај 2020):

 

НОВАТА ДЕВОЈКА – 7. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
14:45 ( премиера ), 05:30 ( реприза )
Продукција : Elizabeth Meriwether pictures – FOX, САД, 2011-2018
Број на епизоди : 7 / 8

ВИТНИ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок (по две епизоди)
15:15 ( премиера ), 03:15 и 06:45 ( реприза )
Продукција : Stuber Television – NBS, САД, 2011-2013
Број на епизоди : 14 / 16

МИК – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок (по две епизоди)
17:00 ( премиера ), 23:45 и 08.20 ( реприза )
Продукција : 20th Century Fox television – FOX, САД, 2017-2018
Број на епизоди : 17 / 20

ВОВЕД ВО АНАТОМИЈА – 14. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок (по две епизоди)
18:00 ( премиера ), 09:15 ( реприза )
Продукција : ABC Studios – ABS, САД, 2005-
Број на епизоди : 2 / 24

СТАНИЦА 19 – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:00 ( премиера ), 11:00 ( репризa )
Продукција : ABC Studios – ABC, САД, 2018-
Број на епизоди : 4 / 10

ВТОРА ШАНСА – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – четврток
21:00 ( премиера ), 12:55 ( реприза )
Продукција : ABC Studios – ABS, САД, 2018
Број на епизоди : 9 / 13

ДИНАСТИЈА– 2. сезона
Термини на емитување : понеделник
22:00 ( премиера ),
вторник во 12:00 и недела во 16:10 ( репризa )
Продукција : CBS Television Studios – The CW, САД, 2017-
Број на епизоди : 8 / 22

ВО ИНФЕРИОРНА ПОЗИЦИЈА
Термини на емитување : вторник
22:00 ( премиера ),
среда во 12:00 и сабота во 19:00 ( репризa )
Продукција : 20th Century Fox television – FOX, САД, 2020
Број на епизоди : 6 / 10

МИЛИОН СИТНИЦИ – 2. сезона
Термини на емитување : среда
22:00 ( премиера ),
четврток во 12:00 и сабота во 16:10 ( репризa )
Продукција : ABC Studios – ABC, САД, 2018-
Број на епизоди : 18 / 19

СТАНИЦА 19 – 3. сезона
Термини на емитување : четврток
22:00 ( премиера ),
петок во 12:00 и недела во 19:00 ( репризa )
Продукција : ABC Studios – ABC, САД, 2018-
Број на епизоди : 16 / 16

КАКО ЈА ЗАПОЗНАВ МАЈКА ВИ – 9. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок (по две епизоди)
22:55 ( премиера ), 07:30 и 16:10 ( реприза )
Продукција : 20th Century Fox television – CBS, САД, 2005-2014
Број на епизоди : 19 / 24

ОВА СМЕ НИЕ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
00:45 ( премиера ), 04:00 ( реприза )
Продукција : 20th Century Fox television – NBC, САД, 2016-
Број на епизоди : 6 / 18

СИ БЕШЕ ЕДНАШ – 7. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
01:40 ( премиера )
сабота и недела наутро ( репризи )
Продукција : ABC Studios – ABC, САД, 2011-2018
Број на епизоди : 18 / 22

ИЗМАМНИЦИ – 2. сезона
Термини на емитување : сабота – недела (по две епизоди)
08:25 ( премиера ), 02:30 ( реприза )
Продукција : Universal Cable productions – Bravo, САД, 2017-2018
Број на епизоди : 5 / 10

ШЕПОТ НА ДУХОВИ – 1. сезона
Термини на емитување : сабота – недела (по две епизоди)
22:00 ( премиера ), 06:45 и 14:20 ( реприза )
Продукција : ABC Studios – CBS, САД, 2005-2010
Број на епизоди : 2 / 22

ДОБРО МЕСТО – 3. сезона
Термини на емитување : сабота – недела (по четири епизоди)
23:50 ( премиера ), 10:10 ( репризи )
Продукција : 3 Arts Entertainment – NBC, САД, 2016-2020
Број на епизоди : 11 / 13

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ѕвездата на Нејви доаѓа во правната драма „Бул“ на Фокс Крајм

Сите оние што барем еднаш во животот фрлиле око на популарното „Шоу на Опра“ кое …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!