Почетна / Телевизија / „Круг на знаење“ нов квиз на МРТ1 од октомври

„Круг на знаење“ нов квиз на МРТ1 од октомври

 

Кон крајот на месец октомври на Првиот канал на МРТ ќе почне да се емитува новиот проект на Томато продукција, квизот „Круг на знаење“. Во Македонскиот медиумски етер веќе години наназад не постои квиз на знаење, во кој вистинските квизомани ќе можат да ги одмерат своите сили и да го покажат своето знаење пред Македонскиот аудиториум, па оттаму се наметна и потребата да се создаде квизот „Круг на знаење“.

 

 

Пријавувањето за квизот „Круг на знаење“ почнува од денес, а право да се пријави има секој, без старосни ограничувања. Линијата за пријавување е отворена, а телефонсиот број е 02/3094-993 кој се тарифира по редовниот ценовник на Македонски Телеком за фиксни линии. Можете да се пријавите и на е-маил krugnaznaenje@mrt.com.mk на кој треба да го испратите Вашето име и презиме, телефонскиот број и местото на живеење и веќе сте влезени во кругот. Пријавете се веднаш и очекувајте го „Круг на знаење“ наскоро на ПРВА. Водител на квизот ќе биде Дамјан Дренковски.

 

 

 

 

Крис Манев  | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Пофалба за ТВ Алфа за новиот модернистички изглед на титлот

По долги години користејќи го титлот со транспарентна позадина во кој одредени букви се јавуваа …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!