Почетна / Телевизија / Корисни совети и искуства во семејниот магазин „Моето дете“ на ТВ 24

Корисни совети и искуства во семејниот магазин „Моето дете“ на ТВ 24

Забавно – едукативна емисија која е наменета за деца и родители, а во рамки на неа се опфатени повеќе сегменти од растот и развојот на најмалите. Корисни совети и информации од областа на културата, спортот и спортските активности, музиката и слично, но и приказни на познатите и нивните искуства со родителството. Интересни прилози и информации не дружат веќе шест сезони, а ова лето потсетете се на последните изданија од семејниот магазин, секоја недела на ТВ 24.

Што е најдобро да и поклоните на една трудница, каде да ја поставите новогодишната елка и да ја зачувате од љубопитните рачиња на вашето дете, што најмладите можат да научат од новогодишните театарски претстави и што вкусно да зготвите за нив, што е правилно, а што не за правилен развој и нега на бебињата и дечињата, се потсетуваме секоја недела во 10 часот на ТВ 24.

Ивана Таневска | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | „Не одете право, одете криво за името да ни е живо“

Добар ден, добро јуначе. Срце ми плаче шо не можам да се вклучам. Но еве …