Почетна / Спорт / Распоред на натпреварите во алпското скијање во Сент Мориц

Распоред на натпреварите во алпското скијање во Сент Мориц

 

Распоред на програмата за Светското првенство во Алпско скијање 

Сент Мориц 2017 (Eurosport 1)

 


 

Петок, 10 февруари

09:45-11:30 комбинација (спуст), жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 комбинација (слалом), жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Сабота, 11 февруари

11:45-13:30  спуст, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 


 

Недела, 12 февруари

11:45-13:30  спуст, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Понеделник, 13 февруари

09:30-11:30 комбинација (спуст), мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 комбинација (слалом), мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Вторник, 14 февруари

11:45-13:30 екипно натпреварување ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 


 

 

Четврток, 16 февруари

09:30-10:45 велеслалом, прво возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 велеслалом, второ возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Петок, 17 февруари

09:15-10:45 велеслалом, прво возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 велеслалом, второ возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 


 

Сабота, 18 февруари

09:15-10:45 слалом, прво возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 слалом, второ возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Недела, 19 февруари

09:30-10:45 слалом, прво возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 слалом, второ возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Дани | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Вторник на Телма – магазин со најактуелните информации од Ф1

Неделен магазин со најактуелни информации од Ф1 изминатите 7 дена. Анализа на трките, изјави на …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!