Почетна / Филм / Програмска шема на ТВ Телма – од 02.01.2020 до 8.01.2020

Програмска шема на ТВ Телма – од 02.01.2020 до 8.01.2020

Одлични филмски остварувања на Телма телевизија за празничните денови. Во деновите без политичката дебата во “Топ тема”, уживајте во филмскиот репертоар на Телма и редовната програма.

САБОТА 02.01.2020
07:10 Чувари на плажата – играна серија
07:50 Чувари на плажата – продолжува
08:40 Метео
08:45 Телешоп
08:50 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:30 Топшоп – Студио Модерна
10:00 Рафи – игран филм
11:40 Телешоп
11:45 Бруклин – игран филм
13:35 Автомагазин – емисија за автомобили
14:10 Топшоп – Студио Модерна
14:25 Горчлива одмазда – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:12 Метео
16:15 Се собравме за вас – Божиќно издание(р)
18:30 Вести
18:55 Спортски Вести
19:00 Метео
19:15 Дождлив ден во Њујорк – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Капернаум – игран филм
00:25 Мистериите на доктор Блејк – играна серија(р)
01:20 Мистериите на доктор Блејк – продолжува(р)
03:30 Автомагазин – емисија за автомобили(р)
04:00 Македонска музика
04:30 Легендата за Тарзан – игран филм
06:30 Вести(р)

НЕДЕЛА 03.01 2021
07:10 Чувари на плажата – играна серија
07:50 Чувари на плажата – продолжува
08:40 Метео
08:45 Телешоп
08:50 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:30 Топшоп – Студио Модерна
10:00 Малечката сирена – игран филм
11:30 Телешоп
11:35 Градини – емисија за уредување на дворови
12:00 Ни – Хао – емисија за Кина и нејзините богатства
12:30 Топшоп – Студио Модерна
12:45 15 минути со Нина – докум.програма
13:00 Кнедличка – игран филм
14:35 Горчлива одмазда – играна серија(р)
15:30 Вести
16:00 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
17:00 Непознати делови – Ентони Бордеин продолжува
18:30 Вести
18:55 Спортски Вести
19:00 Метео
19:15 Филомена – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Паразит – игран филм
00:35 Шоуто на Елен(р)
01:20 Шоуто на Елен – продолжува
03:00 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
03:45 Македонска музика
04:20 Урнебес на тркала – игран филм
06:30 Вести(р)

ПОНЕДЕЛНИК 04.01 2021
07:05 Автомагзаин (р)
07:40 Чувари на плажата – играна серија
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Танцот на малиот пингвин 2 – документарен филм
10:10 Топшоп – Студио Модерна
10:40 Горчлива одмазда – играна серија (р)
11:40 Телешоп
11:45 Танцувај повторно – игран филм
13:15 Топшоп – Студио Модерна
13:30 Непознати делови – Ентони Бордеин (р)
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија прем.
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин (премиера)
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Година на мајмунот – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Убавите времиња – игран филм
00:45 Шоуто на Елен 17 сезона(р)
01:30 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
02:20 Гласот на Америка
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:20 Мистериите на Доктор Блејк– играна серија(р)
04:20 Македонска музика
06:00 Статус на врската – играна серија(р)
06:30 Вести(р)

ВТОРНИК 05.01 2021
07:05 Градини (р)
07:40 Чувари на плажата – играна серија
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 За мачките и кучињата 2 – анимиран филм
10:00 Топшоп – Студио Модерна
10:30 Горчлива одмазда – играна серија (р)
11:30 Телешоп
11:35 На петтиот кат – игран филм
13:05 Топшоп – Студио Модерна
13:20 Статус на врската – играна серија(р)
13:45 Непознати делови – Ентони Бордеин (р)
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Татко – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Болка и слава – игран филм
00:40 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
01:30 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
02:10 Гласот на Америка
02:20 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:15 Мистериите нја Доктор Блејк – играна серија(р)
04:10 Македонска музика
06:00 Статус на врската – играна серија(р)
06:30 Вести(р)

СРЕДА 06.01 2021
07:05 Документарна програма
07:40 Чувари на плажата – играна серија
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Преживување во дивината – игран филм
10:00 Топшоп – Студио Модерна
10:30 Горчлива одмазда – играна серија (р)
11:30 Телешоп
11:35 Статус на врската – играна серија(р)
12:00 Годините на љубов – игран филм
14:10 Топшоп – Студио Модерна
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија прем.
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин премиера
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Три дена во септември – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Статус на врската – продолжува
21:55 Метео
22:00 Back stage – естраден магазин(р)
22:20 Че:ПРВ ДЕЛ – игран филм
00:50 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
01:30 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
02:20 Гласот на Америка
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:25 Малку игра – игран филм
05:00 Пеле раѓањето на ѕвездата – докум.филм


ЧЕТВРТОК
07.01 2021
07:05 Чувари на плажата – играна серија
07:50 15 минути со Нина – докум.програма
08:05 Метео
08:10 Телешоп
08:15 Како Хокус го пронајде Покус – театарска претст.за деца
09:00 Топшоп – Студио Модерна
09:30 Гениј – игран филм
11:15 Горчлива одмазда – играна серија (р)
12:10 Телешоп
12:15 Марија Калас – игран филм
14:20 Топшоп – Студио Модерна
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Медена земја – документарен филм
20:55 Статус на врската – играна серија
21:25 Статус на врската – продолжува
21:55 Метео
22:00 Back stage – естраден магазин(р)
22:20 Че:ВТОР ДЕЛ – игран филм
00:50 Прошетка меѓу гробовите – игран филм
02:30 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
03:15 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
04:00 Гласот на Америка
04:10 Горчлива одмазда – играна серија(р)
05:00 Каменот на желбите – игран филм

ПЕТОК  08.01 2021
07:05 Документарна програма
07:40 Чувари на плажата – играна серија
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Нови херои – емисија за тинејџери
09:15 Топшоп – Студио Модерна
09:45 Пеги – игран филм
11:10 Телешоп
11:15 Горчлива одмазда – играна серија (р)
12:15 Статус на врската – играна серија(р)
12:45 Топшоп – Студио Модерна
13:00 Почетници – игран филм
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Контакт – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Три бои:сино – игран филм
00:20 Полноќен специјал – игран филм
02:00 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
02:45 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
03:30 Гласот на Америка
03:40 Горчлива одмазда – играна серија(р)
04:30 Македонска музика
05:00 Приказна за Пепелашка – игран филм
06:30 Вести(р)

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Недела, 23 јуни на Телма, 22.15 часот | Воениот трилер „Ѕидот“

За време на војната во Ирак, наредникот на штабот на американската армија Шејн Метјус е …

error: Содржината е заштитена!