Почетна / Серии / Преглед на серии на AXN – термини на емитување и броеви на епизоди

Преглед на серии на AXN – термини на емитување и броеви на епизоди

Преглед на сите серии кои се емитуваат на AXN

– термини на емитување и броеви на епизоди до недела, 27 декември 2020 година –

ТУДОРИТЕ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
08:50 ( премиера ), 07:50 ( реприза )
Продукција : Reveille Eire-Showtime, САД, 2007-2010
Број на епизоди : 8 / 10

ПОВЕЌЕ ОД УМЕТНОСТ – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
13:40 ( премиера ), 12:45 ( реприза )
Продукција : Muse Entertainment-Crackle, САД, 2015-2016
Број на епизоди : 10 / 10

ПРОФИЛИРАЊЕ – 5. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
15:20 ( премиера ), 09:45 и 14:30 ( реприза )
Продукција : TF1, Франција, 2009-2020
Број на епизоди : 2 / 12

НЦИС : ЛОС АНЏЕЛЕС – 10. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
17:00 ( премиера ), 16:15 ( репризи )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2009-
Број на епизоди : 0 / 24

КАРТЕР – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
18:30 ( премиера ), 07:10, 11:20 и 17:50 ( реприза )
Продукција : Sony Pictures Television-CTV Drama Channel, Канада, 2016-
Број на епизоди : 5 / 10

ПОЛИЦАЈЦИ ГУШТЕРИ – 4. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:05 ( премиера ), 12:05 и 19:20 ( реприза )
Продукција : Ilana C. Frank Films-Global, Канада, 2010-2015
Број на епизоди : 13 / 13

АЛЕКС РАЈДЕР – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник
21:00 ( премиера ),
пон во 01:35 и петок во 04:00 ( реприза )
Продукција : Eleventh Hour Films-Prime Video, Британија, 2020
Број на епизоди : 8 / 8

СМРТОНОСНИОТ КЛАС – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник (по две епизоди)
21:55 ( премиера ),
вторник во 02:20, петок и сабота во 04:40 ( реприза )
Продукција : Sony Pictures Television-Syfy, САД, 2019
Број на епизоди : 10 / 10

СПЕЦИЈАЛЦИ – 3. сезона
Термини на емитување : понеделник (по две епизоди)
21:00 ( премиера ), по 00:30 ( реприза )
Продукција : CBS TV Studios, Sony – CBS, САД, 2017-
Број на епизоди : 0 / 21

НЦИС – 13. сезона
Термини на емитување : вторник (по 2 епизоди)
21:00 ( премиера ),
вторник по 01:30 и среда по 00:30 ( репризи )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2003-
Број на епизоди : 9 / 24

НЦИС : ЊУ ОРЛЕАНС – 5. сезона
Термини на емитување : вторник (по две епизоди)
22:45 ( реприза ),
вторник по 03:00 и среда во 02:00 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2014-
Број на епизоди : 0 / 24

СЕАЛ ТИМ – 3. сезона
Термини на емитување : среда
21:00 ( премиера )
среда во 03:45 и четврток во 23:00 ( реприза )
Продукција : CBS TV Studios, Sony – CBS, САД, 2017-
Број на епизоди : 9 / 20

ПОСЛЕДНОТО ПРИБЕЖИШТЕ – 1. сезона
Термини на емитување : среда
21:55 ( премиера ),
четврток во 23:55 + сабота во 02:20 ( реприза )
Продукција : Sony Pictures Television-ABC, САД, 2012-2013
Број на епизоди : 9 / 13

КАНДИС РЕНОАР – 7. сезона
Термини на емитување : четврток (по две епизоди)
21:00 ( премиера ), 04:00 ( реприза )
Продукција : France 2, Франција, 1998-2002
Број на епизоди : 5 / 10

 

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Нова српска хумористична серија за викенд на Канал 5

Кои се луѓето кои најдобро можат да ве разберат, да ви помогнат…со кои можете да …

error: Содржината е заштитена!