ТВ БИЛБОРД МТМ

Последни новости

Русија на Евровизија

23/43  РУСИЈА Изведувач: Buranovskiye BabushkiПесна: ‘Party for Everybody’1 Полуфинале (22/05/2012)   Руската национална телевизија на 28-ми декември минатата година го потврди своето учество и на оваа Евровизија. Не се знаеше по кој принцип тие ќе го изберат претставникот, се додека не објавија дека повторно ќе гледаме Национално финале како и …

Повеќе »

Црвена месечина 116

Сто и шеснаесетто продолжение од вебновелата “Црвена месечина”     Пас седеше замислено во кујната на хациендата, додека Маргарита и зборуваше нешто, но ниту збор не допираше до неа.– Мамо, мамо, ме слушаш ли или зборувам со ѕидови?, – извика Маргарита на крајот.– Прости ми, ќерко. Што велеше?– Што ти …

Повеќе »

Љубов и казна на клавир

Изведете ја музиката од “Љубов и казна”     За сите оние уметнички и музикални души коишто знаат како да го користат овој музички инструмент, а воедно се и љубители на добрата филмска музика, ТВ Пакет објавува пример, музиката од “Љубов и казна” сега можете и вие да ја изведете! …

Повеќе »

Срвајвр – пресек на 10-от ден

Натпреварувачите кои племето Матамбо ги исфрли, имаат шанса за враќање. Тие ќе се борат во дуели, а победникот на сите тие дуели ќе може да се врати во обединетото племе. Исто така, тој ќе избере еден цимер од Островот на исфрлените кој ќе го поведе со себе.     Пресек …

Повеќе »

Отупените гледачи!

  Ситуацијата со македонските гледачи навлечени на турски сапуници веќе е загрижувачка, нивните мозоци отупуваат, доказ за тоа е оваа таканаречена песна испратена до една редакција. Некој може да биде дебилен до тој степен да гледа турска серија, да ги знае сите ликови и случувања од истата, а во исто …

Повеќе »

Црвена месечина 115

Сто и петнаесетто продолжение од вебновелата “Црвена месечина”     Силно ја повлече за нејзината рака и ја понесе кон телефонот. Марија Клара се опираше, но тоа му даваше повеќе сила. Почна да ја влече за коса до аголот на кој стоеше масичката со телефон. – Оди пред мене! Измисли …

Повеќе »

Невестата ни порасна!

Дојде време и малата невеста да порасне!     Се започна со потсмев и шега, како во останатите земји така и во Македонија. Самиот наслов на индиската серија “Малечката невеста” предизвика различни коментари и контроверзии, но наспроти сета негативност од критичката маса, рејтинзите од сите телевизии кадешто е откупен овој …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!