Почетна / Филм / „Итака“, „Арсенал“, „Лок“, „Колет“ … дел од филмската недела на Телма

„Итака“, „Арсенал“, „Лок“, „Колет“ … дел од филмската недела на Телма

Во соработка со националната ТВ Телма, детална програмска шема на телевизијата во прилог. Летни репризи на познатата “Велвет”, шоуто на Елен и Ентони Бордеин, како и премиерни продолженија од попладневната теленовела од Португалија. Вечерите резервирани за одлични филмски наслови и викенд премиери.

САБОТА Телма ТВ 07.08.2021
07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Летечки деца – игран филм
11:50 Топшоп
12:20 Шоуто на Елен – 17 сезона
13:05 Автомагазин – емисија за автомобили
13:35 Велвет – играна серија(р)
14:40 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Код – информативна програма(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:45 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Фахим – игран филм
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Арсенал – игран филм
00:00 Лагите кои ги кажуваме – игран филм
02:15 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:00 Менталист 6 сезона – продолжува(р)
05:00 Автомагазин – емисија за автомобили(р)
05:30 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

НЕДЕЛА Телма ТВ 08.08. 2021

07:00 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
07:45 Непознати делови Ентони Бордеин – продолжува
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
10:05 Волшебното кралство – документарен филм
11:40 Градини – емисија за уредување на дворови
12:15 15 минути со Нина – документарна програма
12:30 Велвет – играна серија(р)
13:50 Велвет – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
17:00 Горчлива одмазда 2 сезона – продолжува
18:30 Вести
19:05 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Итака – игран филм
20:45 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Далеку од луѓето – игран филм
00:00 Октомвриска бура – игран филм
02:00 Слатки мали лажливки:перфекционистки– играна сер.(р)
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
05:00 Градини – емисија за уредување на дворови(р)
05:35 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ПОНЕДЕЛНИК Телма ТВ 09.08 2021
07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Музејот на чудата – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Ни Хао – емисија за Кина (р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:00 Скопје Але Але – емисија за Скопје
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Ни Хао – емисија за Кина
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Скопје Але Але – емисија за Скопје
22:50 Американецот – игран филм
00:40 Во потрага по правда – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Ни Хао – емисија за Кина(р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ВТОРНИК Телма ТВ 10.08 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Малечката сирена – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Ни Хао – емисија за Кина(р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:00 Скопје Але Але – емисија за Скопје
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Ни Хао – емисија за Кина
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Скопје Але Але – емисија за Скопје
22:50 Изгубен во Фиренца – игран филм
00:30 Колет – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Ни Хао – емисија за Кина (р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)


СРЕДА Телма ТВ 11.08 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Зоолошка – игран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Ни Хао – емисија за Кина (р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:00 Скопје Але Але – емисија за Скопје
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Ни Хао – емисија за Кина
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Скопје Але Але – емисија за Скопје
22:50 Шок и стравопочит – игран филм
00:30 Лок – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Ни Хао – емисија за Кина (р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ЧЕТВРТОК Телма ТВ 12.08 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Џиновската крушка – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Ни Хао – емисија за Кина (р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:00 Скопје Але Але – емисија за Скопје
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Ни Хао – емисија за Кина
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Скопје Але Але – емисија за Скопје
22:50 Авантуристи – игран филм
00:30 Незамисливо – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Ни Хао – емисија за Кина (р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)


ПЕТОК Телма ТВ 13.08 2021

07:00 Елен 17 сезона
07:40 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
08:25 Метео
08:30 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:00 Топшоп
09:30 Сам Сам – анимиран филм
11:10 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
12:00 Ни Хао – емисија за Кина (р)
12:30 Топшоп
12:45 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:00 Скопје Але Але – емисија за Скопје
14:10 Велвет – играна серија(р)
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија прем
17:40 Ни Хао – емисија за Кина
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Велвет – играна серија
20:35 Менталист 6 сезона – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Скопје Але Але – емисија за Скопје
22:50 Државни афери – игран филм
00:10 Неразумен човек – игран филм
02:20 Менталист 6 сезона – играна серија(р)
03:05 Ни Хао – емисија за Кина (р)
03:35 Горчлива одмазда 2 сезона – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
05:00 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Премиерно | Акционен трилер со Брус Вилис (2022) петочки на Телма

Човек вмешан во тројното убиство на три холивудски старлети започнува своја истрага. Како помош ангажира …

error: Содржината е заштитена!