Почетна / Телевизија / Големиот брат (страна 11)

Големиот брат

Фотографии од куќата на „Големиот брат“

  Вчера ексклузивно ви откривме кој е македонскиот учесник што ќе влезе во куќата на Големиот брат, а денес за вас имаме ексклузивни фотографии од куќата чии врати ќе бидат отворени во понеделник. Ѕвезди од просторите на поранешна Југославија во следниот период ќе бидат под будното око на Големиот брат, …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!