Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од понеделник 17.11.2014 #СтудентскиМарш

Најдобрите македонски твитови од понеделник 17.11.2014 #СтудентскиМарш

 

Најдобрите твитови од 17.11.2014  

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …