Почетна / Живот / Која е функцијата на животното осигурување?

Која е функцијата на животното осигурување?

 

 

 

Дали некогаш во животот сте се запрашале што значи животното осигурување, и кои се неговите предности? Колку сте запознаени со сето тоа? Дали сте запознаени со штедната функција која што ја нуди осигурувањето ?

 

Дали некогаш во животот сте се запрашале што значи животното осигурување, и кои се неговите предности? Колку сте запознаени со сето тоа? Дали сте запознаени со штедната функција која што ја нуди осигурувањето?

Животното осигурување е еден од  двата главни облика на осигурување, покрај неживотното. Овој тип на осигурување опфаќа осигурување во случај на доживување, осигурување во случај на смрт, мешано осигурување на живот, рентно осигурување и осигурување на живот со поврат на премии.  

Животното осигурување е во голема мерка застапено низ светот, а посебно во западните развиени земји. Иако кај нас сеуште не е до толку застапено, од година во година осигурувањето зима се поголем замав, како еден вид на осигурување на животот и штедење на средствата на едно место, и на безбеден начин. Детско штедење – начин да немора да се грижите за иднината на вашите деца, осигурување од ризик, осигурување од незгода, осигурување на лица со тешки болести.

Винер животното осигурување,  до сега понуди најдобри осигурителни програми. Палетата која ја нуди Винер Лајф, овозможува секој клиент да добие производ, скроен по сопствена мерка. Винер Лајф се стреми кон стабилен, долгорочен и одржлив развој, базиран пред се на принципите на чесност, ориентираност кон клиентите, флексибилност, со креирање на постепени, но сигурни резултати кои несомнено гарантираат успех на компанијата, кој во исто време значи и успех за нашите клиенти !

Со квалитетните и конкурентски производи, Винер Лајф на своите клиенти им пружа финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

Изберете го Винер животното осигурување – силен и доверлив партнер со богата традиција, мотивиран преку иновативни решенија да ви го пружи само најдоброто.

 

 

| ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Видео | Боки 13 го најави предметот „Бумеранг“

Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција од денеска ја почнува кривично-правната операција …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!