Почетна / Сапуници / Видео | Нова играна серија на Сител

Видео | Нова играна серија на Сител

 

 

 
Наскоро на програмата на Сител телевизија ќе се емитува нова играна серија. Интригантска најава за серија којашто веројатно ќе ги третира судбините на обесправените и обесчестените несреќни девојки и жени кои биле жртви на насилство. Претпоставуваме за која серија се работи, но ќе почекаме тоа да го објават и одговорните од Сител.

 

Наскоро на програмата на Сител телевизија ќе се емитува нова играна серија. Уште една интригантска најава за серија којашто веројатно ќе ги третира судбините на обесправените и обесчестените несреќни девојки и жени кои биле жртви на насилство. Претпоставуваме за која серија се работи, но ќе почекаме тоа да го објават и одговорните од Сител.

 

 

 

 

Крис Манев | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ѕвездите на „Аси“ и „Ѓумуш“ во нова играна продукција на Сител

Нова играна серија на телевизија Сител. Ѕвездите на Аси и Ѓумуш се враќаат на малите …