Почетна / Телевизија / За ТВ 24, стрелките не се поместиле, програмскиот водич по старо
Информациите во продолжение се однесуваат на она што го гледавме на веб сајтот на ТВ 24 наназад неколку седмици

За ТВ 24, стрелките не се поместиле, програмскиот водич по старо

За телевизија 24, како времето да не се променило од летно во зимско. Па така, доколку одлучите да се информирате за содржините на телевизијата на програмскиот водич на нивната веб страна, верувајте дека ќе добиете погрешна слика за термините на емитување.

Сите содржини се прикажани како да се емитуваат еден час подоцна. Дневникот во 20 оди во 21 часот, Дневникот во 17 е сега во 18? НЗС на сето ова ?

Дали некој во телевизијата воопшто се “секира” за ова? Или сепак кој ги “шиша” гледачите?

| ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Телма стана членка на глобалната асоцијација на приватни радиодифузери

Денеска во Луксембург заврши 30-то Генерално Собрание на ENEX (European News Exchange), водечката светска асоцијација …

error: Содржината е заштитена!