Почетна / Архива на Тагови: ковид 19

Архива на Тагови: ковид 19

Дали се почитуваат активните мерки за заштита од Ковид 19

Две слики – 2000 зборови не доволни за да се објаснат спроведените мерки за “заштита” на граѓаните во Штип! Штипските конфекциски работници веројатно најмногу се осудени на милост и немилост, претворени во “робови”, а живеат како во “логори”, секојдневно се изложени на опасност од загрозување на сопственото здравје и живот. …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!