Почетна / Телевизија / Програмска шема за Телма од сабота, 16.01.2021 до петок, 23.01.2021

Програмска шема за Телма од сабота, 16.01.2021 до петок, 23.01.2021

Интересни филмски наслови и редовната програма на емисии ја подготвува Телма и за следната зимска седмица. Она што е ново, а што веќе објавивме е почетокот на крими серијата “Менталист”, која ќе се емитува во 20.30 часот.

САБОТА 16.01.2021
07:10 Teлма клуб – забавна емисија(р)
07:55 Телма клуб – продолжува
08:40 Метео
08:45 Телешоп
08:50 Телма Амбуланта – емисија за здравство (р)
09:35 Топшоп – Студио Модерна
10:05 Tелма клуб – забавна емисија(р)
10:45 Телешоп
10:50 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
11:35 Ни Хао – Емисија за Кина(р)
12:05 Шоуто на Елен – продолжува
12:45 Топшоп – Студио Модерна
13:00 Автомагазин – емисија за автомобили
13:35 Горчлива одмазда – играна серија(р)
14:20 Горчлива одмазда – продолжува
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:12 Метео
16:15 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
17:05 Непознати делови – Ентони Бордеин – продолжува
18:30 Вести
18:55 Спортски Вести
19:00 Метео
19:15 Малку игра – игран филм
21:00 Статус на врската – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео


22:15 Портрет на дамата во огнот – игран филм
00:20 Мистериите на доктор Блејк – играна серија(р)
01:10 Мистериите на доктор Блејк – продолжува(р)
03:30 Автомагазин – емисија за автомобили(р)
04:00 Горчлива одмазда – играна серија(р)
04:50 Преживување во дивината – игран филм
06:30 Вести(р)

НЕДЕЛА 17.01. 2021
07:00 Телма клуб – забавна емисија(р)
07:40 Телма Амбуланта(р)
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп – Студио Модерна


09:45 Летечки деца – игран филм
11:25 Телешоп
11:30 Градини – емисија за уредување на дворови
12:10 Топшоп – Студио Модерна
12:40 Шоуто на Елен 17 сезона(р)
13:20 Нови херои – емисија за тинејџери
14:00 15 минути со Нина – документ.прогр.прем.
14:15 Горчлива одмазда – играна серија(р)
15:30 Вести
16:00 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
17:00 Непознати делови – Ентони Бордеин продолжува
18:30 Вести
18:55 Спортски Вести
19:00 Метео
19:15 Код – информативен магазин
19:50 Феноменот – игран филм
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Изгорена портокалова Ерес – игран филм
00:00 Шоуто на Елен(р)
00:45 Шоуто на Елен – продолжува
02:15 Код – информативен магазин(р)
03:00 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
03:45 Македонска музика
04:20 Девет – игран филм
06:30 Вести(р)

ПОНЕДЕЛНИК 18.01 2021
07:05 Автомагзаин (р)
07:40 Телма клуб(р)
08:34 Метео
08:35 Телешоп
08:40 Телма Амбуланта – емисија за здравство(р)
09:25 Топшоп – Студио Модерна
09:55 Горчлива одмазда – играна серија (р)
10:50 Телешоп
10:55 Еуро фокус(р)
12:10 Топшоп – Студио Модерна
12:30 Вести
12:50 Метео
12:55 Телма клуб – забавна емисија
13:50 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:35 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија прем.
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин (премиера)
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Топ тема – дебатна емисија
20:25 Мистериите на Доктор Блејк – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Колонија – игран филм
00:20 Шоуто на Елен 17 сезона(р)
01:10 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
01:55 Гласот на Америка
02:00 Горчлива одмазда – играна серија(р)
02:55 Мистериите на Доктор Блејк– играна серија(р)
03:50 Телма Амбуланта(р)
04:30 Телма клуб(р)
05:15 Македонска музика
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ВТОРНИК 19.01 2021
07:05 Градини – емисија за уредување на дворови (р)
07:30 Телма клуб(р)
08:20 Метео
08:25 Телешоп
08:30 Телма амбуланта – емисија за здравство(р)
09:05 Топшоп – Студио Модерна
09:35 Горчлива одмазда – играна серија(р)
10:40 Телешоп
10:45 Топ тема (р)
12:05 Топшоп – Студио Модерна
12:20 Метео
12:25 И понатаму Алис – игран филм
13:55 Непознати делови Ентони Бордеин(р)
14:40 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Париз може да почека – игран филм
21:00 Ни Хао – емисија за Кина
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Брајтон Рок – игран филм
00:25 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
01:10 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
02:00 Гласот на Америка
02:10 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:00 Годините на љубов – игран филм
05:00 Документарна програма
05:30 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

СРЕДА 20.01 2021
07:15 Ни Хао – емисија за Кина(р)
07:45 Код – информативен магазин (р)
08:20 Метео
08:25 Телешоп
08:30 Телма амбуланта – емисија за здравство(р)
09:10 Топшоп – Студио Модерна
09:40 Горчлива одмазда – играна серија(р)
10:35 Телешоп
10:40 Танцувај повторно – игран филм
12:10 Топшоп – Студио Модерна
12:30 Вести
12:50 Метео
12:55 Телма клуб – забавна емисија
13:45 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:30 Шоуто на Елен 17 сезона прем
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија прем.
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин премиера
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Топ тема – информативна програма
20:25 Менталист – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Планината – игран филм
00:50 Шоуто на Елен 17 сеозна(р)
01:30 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
02:20 Гласот на Америка
02:30 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:25 Менталист – играна серија(р)
04:20 Телма Амбуланта(р)
05:00 Телма клуб(р)
05:45 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ЧЕТВРТОК 21.01 2021
07:05 Нови херои – емисија за тинејџери(р)
07:40 Телма клуб (р)
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Телма амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп – Студио Модерна
09:45 Горчлива одмазда – играна серија (р)
10:50 Телешоп
10:55 Топ тема – информативна програма(р)
12:10 Топшоп – Студио Модерна
12:30 Вести
12:50 Метео
12:55 Телма клуб – забавна емисија
13:45 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:30 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Вин Вин – информативна програма
20:25 Менталист – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 Градот на вашата последна станица – игран филм
00:20 Шоуто на Елен 17 сезона(р)
01:05 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
01:55 Гласот на Америка
02:10 Горчлива одмазда – играна серија(р)
03:00 Менталист – играна серија(р)
03:50 Телма Амбуланта(р)
04:30 Телма клуб(р)
05:15 Македонска музика
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

ПЕТОК 22.01 2021
07:05 Луѓе и места – документарна програма
07:40 Телма клуб (р)
08:25 Метео
08:30 Телешоп
08:35 Телма амбуланта – емисија за здравство(р)
09:15 Топшоп – Студио Модерна
09:45 Горчлива одмазда – играна серија (р)
10:50 Телешоп
10:55 Вин Вин – информативна програма(р)
12:10 Топшоп – Студио Модерна
12:30 Метео
12:35 Телма клуб – забавна емисија
13:30 Телма амбуланата – емисија за здравство
14:40 Шоуто на Елен 17 сезона премиера
15:30 Вести
16:05 Спортски Вести
16:10 Метео
16:15 Back stage – естраден магазин
16:40 Горчлива одмазда – играна серија премиера
17:30 Непознати делови – Ентони Бордеин прем.
18:30 Вести
19:00 Спортски Вести
19:10 Метео
19:15 Еуро фокус – информативна програма
20:25 Менталист – играна серија
21:30 Вести
22:00 Спортски Вести
22:10 Метео
22:15 Back stage – естраден магазин(р)
22:40 На крилјата на орлите – игран филм
01:30 Шоуто на Елен 17 сезона(р)
02:15 Непознати делови – Ентони Бордеин(р)
03:00 Гласот на Америка
03:15 Горчлива одмазда – играна серија(р)
04:05 Менталист – играна серија(р)
05:00 Телма Амбуланта(р)
05:40 Чувари на плажата – играна серија
06:30 Вести(р)

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

ААВМУ: Во спотови на Пендаровски и Османи учествуваат малолетници

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги со мониторингот на изборното медиумско претставување за Претседателските …

error: Содржината е заштитена!