Почетна / Серии / Прајмтајм серии | Термини на емитување и броеви на епизоди

Прајмтајм серии | Термини на емитување и броеви на епизоди

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 31 мај

ПРИЈАТЕЛИ – 4. сезона
Термини на емитување : недела – петок
21:20 ( реприза )
Продукција : Warner Bros – NBC, САД, 1994-2004
Број на епизоди : 4 / 24

 

ПОЛИЦАЈЦИ ПОЧЕТНИЦИ – 6. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
23:30 ( премиера )
Продукција : Shaw media – Global, Канада, 2010 – 2015
Број на епизоди : 11 / 11

БОНАНЦА
Термин на емитување : сабота
14:15 ( премиера )
Продукција : NBC, САД, 1959 – 1973

ПРИКАЗНИ ОД САМРАКОТ
Термини на емитување : понеделник – петок
23:30 ( премиера )
Продукција : Azteca, Мексико, 2011
(серијата ќе се емитува во јуни)

 

АЛАРМ ЗА КОБРА 11 – 20. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:30 ( премиера ), 03:00 ( реприза )
Продукција : RTL, Германија, 1996 –
Број на епизоди : 9 / 15

БЕСРАМНИЦИ – 5. сезона
Термини на емитување : понеделник – четврток
22:15 ( премиера ), 03:45 ( реприза )
Продукција : John Wells, Warner Bross – Showtime, САД, 2011 – 2021
Број на епизоди : 11 / 12

 

ОБВИНИТЕЛКАТА – 4. сезона
Термини на емитување : недела
17:50 ( премиера )
Продукција : Believe Pictures – Hallmark, Канaда и САД, 2014 – 2020
Број на епизоди : 10 / 10

 

РЕЈ ДОНОВАН – 2. сезона
Термини на емитување : сабота – недела
21:00 ( реприза )
Продукција : The Mark Gordon – Showtime, САД, 2014 – 2020
Број на епизоди : 10 / 12

 

МЕНТАЛИСТ – 3. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:00 ( премиера ), 12:30 ( реприза )
Продукција : Warner Bros. – CBS, САД, 2008-2015
Број на епизоди : 2 / 24

КАКО ДА СЕ ИЗВЛЕЧЕШ СО УБИЕЦ – 4. сезона
Термини на емитување : вторник – петок
21:00 ( премиера ), 13:30 ( реприза )
Продукција : Shondaland, NoWalk Entertainment – ABC, САД, 2014 –
Број на епизоди : 6 / 15

УБИСТВО – 3. сезона
Термини на емитување : вторник – петок
00:05 ( премиера ), 11:00 ( реприза )
Продукција : FOX, KMF Films – AMC, САД, 2011 – 2014
Број на епизоди : 10 / 13

 

ЕЛЕМЕНТАРНО – 9. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
14:35 ( премиера ), 08:00 и 13:45 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2012-2019
Број на епизоди : 2 / 13

ОТКУП – 3. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
16:15 ( премиера ), 08:50 и 15:20 ( реприза )
Продукција : Entertainment One – Global, TF1, CBS, VOX,
Канда, Сад, Франција и Германија, 2017-2019
Број на епизоди : 12 / 13

ОТСУТНОСТ – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
18:10 ( премиера ), 17:20 и 09:40 ( реприза )
Продукција :Masha Productions – AXN, САД, 2017-2019
Број на епизоди : 4 / 10

НЦИС – 12. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:00 ( премиера ), 10:50 и 19.10 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2003-
Број на епизоди : 11 / 24

НОВАЈЛИЈА – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник
21:00 ( премиера ),
пон по 03:30 и чет во 01:30 ( реприза )
Продукција : ABC Studios, Entertainment One – ABC, САД, 2018 –
Број на епизоди : 11 / 20

СПЕЦИЈАЛЦИ – 3. сезона
Термини на емитување : понеделник
21:50 ( премиера ), по 02:30 ( реприза )
Продукција : CBS TV Studios, Sony – CBS, САД, 2017 –
Број на епизоди : 10 / 21

НЦИС : ЛОС АНЏЕЛЕС – 11. сезона
Термини на емитување : вторник (по 2 епизоди)
21:00 ( премиера ),
вторник по 01:40 и среда по 00:15 ( репризи )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2009-
Број на епизоди : 14 / 22

НЦИС : ЊУ ОРЛЕАНС – 11. сезона
Термини на емитување : вторник (по 2 епизоди)
22:45 ( премиера ),
вторник по 03:00 и среда по 01:45 ( репризи )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2014-
Број на епизоди : 14 / 24

ТОВАР НА ВИСТИНАТА – 1. сезона
Термини на емитување : среда
21:00 ( премиера ),
среда по 03:00 и четврток по 22:45 ( реприза )
Продукција : ICF Films – CBC, Канада, 2018-
Број на епизоди : 9 / 10

ПОЛИЦАЈКИТЕ ОД Л.А. – 1. сезона
Термини на емитување : среда
21:50 ( премиера ),
среда по 03:50 и четврток по 23:30 ( репризи )
Продукција : Sony – Spectrum Originals, САД, 2019-
Број на епизоди : 2 / 13

ДОБРИОТ ДОКТОР – 2. сезона
Термини на емитување : четврток
21:00 ( премиера ),
недела 18:30 ( реприза )
Продукција : CBS TV Studios, Sony – CBS, САД, 2017 –
Број на епизоди : 11 / 18

ЉУБОВ ЗА ЉУБОВ – 1. сезона
Термини на емитување : четврток
21:50 ( премиера ), 00:40 ( реприза )
Продукција : Sreda-Первый канал, Русија, 2020 –
Број на епизоди : 3 / 16

СОВРШЕНА МЕМОРИЈА – 1. сезона
Термини на емитување : петок
22:00 ( премиера ), 21.00 и по 02:00 ( реприза )
Продукција : CBS, Sony Pictures – CBS, САД, 2011-2016
Број на епизоди : 12 / 22​

 

Дани | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Римејкот на популарната „Династија“ секој понеделник на Fox Life

“Династија” е американска прајмтајм сапуница која е римејк на истоимената популарна серија од осумдесетите. Досега …

error: Содржината е заштитена!