Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од вторник 03.02.2015

Најдобрите македонски твитови од вторник 03.02.2015

 

 

 

 

 

Најдобрите твитови од 03.02.2015

ПОСЕТЕТЕ НЕ И НА ФЕЈСБУК

Ettttetet

 

 

ПРЕЗЕМЕНО ОД

ТВИТОВИ МК

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Трип хоп бендот „Hooverphonic“ на 29-ти март во Филхармонија

Ако во животот постојат концерти што се прават од љубов, тогаш тоа е следниот концертен …