Почетна / Серии / Алфа не го ажурира веб сајтот, за Волците стојат стари термини на емитување

Алфа не го ажурира веб сајтот, за Волците стојат стари термини на емитување

Телевизија Алфа преку својот официјален сајт не ги информира своите поситетели и гледачи за програмската шема. Па така, никој не може да види и дознае кога оди одредена програма доколку сака да се информира преку веб сајтот на телевизијата.

На самиот сајт сѐ уште стојат стари банери на кои турската серија “Долина на волците” се емитува од понеделник до четврток во 22.30 часот. Во стварност, серијата се емитува од понеделник до петок во 22.40 часот. Со овој текст не би сакале да бидеме сфатени погрешно; целта е да пренесеме порака дека телевизиите треба редовно да ги ажурираат своите веб страни како гледачите би се информирале за содржините кои се емитуваат.

| ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ѕвездата на Нејви доаѓа во правната драма „Бул“ на Фокс Крајм

Сите оние што барем еднаш во животот фрлиле око на популарното „Шоу на Опра“ кое …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!