Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од ден среда 03.12.2014

Најдобрите македонски твитови од ден среда 03.12.2014

 

Најдобрите твитови од 03.12.2014

Ettttetet

 

 

Најдобрите МК твитови

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …