Дневни Архиви: 10/12/2018 | 20:15

Полицискиот процедурал „Чикаго ПД“ во 23.30 часот на Сител

Од среда (14 декември) на местото на “Одмаздник” (Taken) стартува нова американска полициска серија. “Чикаго ПД” е серија за луѓето кои ќе стават се на коцка за да би служеле на законот. На NBC се емитува од 2014та година во досега шест сезони и е дел од франшизата на процедурали …

Повеќе »