Дневни Архиви: 02/11/2018 | 23:53

По реприза следува реприза на МТВ 1 и тоа повторно „Мост“

“Bron”/”Broen” – скандинавска хит серија репризно на МТВ Многумина ја нарекуваат “кралица на трилер сериите од Скандинавските земји”. “Мост” е популарна крими серија која со голем успех се емитуваше во матичната земја, а пред неколку месеци имавме можност да ја следиме и на Македонската телевизија. По МТВ, и 1 ТВ …

Повеќе »