Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од четврток 13.11.2014

Најдобрите македонски твитови од четврток 13.11.2014

 

Најдобрите твитови од 13.11.2014

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …