Почетна / Забава / Најдобрите македонски твитови од среда 12.11.2014 #СкопскиФестивал2014

Најдобрите македонски твитови од среда 12.11.2014 #СкопскиФестивал2014

 

Најдобрите твитови од 12.11.2014 –  #СкопскиФестивал2014

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Модниот бренд „Елена Лука” на страниците на британскиот Vogue

Етаблираниот македонски бренд Елена Лука се најде на страниците на ноемвриското издание на престижниот магазин, …