Почетна / Телевизија / Големиот брат / Фото | Жарко од „Големиот брат“ е геј

Фото | Жарко од „Големиот брат“ е геј

 

Иако многумина се сомневаа во сексуалната ориентација на едниот од близнаците, сепак досега немавме доказ да констатираме дека во куќата на „Големиот брат“, покрај Бобан, постои уште еден хомосексуалец. Имено, до адресата на ТВ Пакет пристигнаа фотографии на кои јасно може да се види во што ужива Жарко. На фотографиите кои биле пласирани во Франција едниот од близнаците е видно задоволен допирајќи го телото на некој полугол маж. Во куќата на „Големиот брат“, Урош, изјави дека двајцата браќа се лигави, многу трачарат и оти му се гадат!

 

 

 

 

 

Автор | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Какви навреди упати Стефани до гласачите од Македонија?

  Стефани : Тие деца што ги тренираш, тие дебили кои гласаат за тебе   …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!