Почетна / Телевизија / Операторите во хаос!

Операторите во хаос!

Македонскиот интернет портал Он.нет на своите читатели им достави докази за тоа како ниту еден програмски водич на телевизиските оператори несоодветствува со програмата што ја емитуваат тие. Од друга страна, операторите често нагласуваат дека тие не се одговорни за можните грешки во програмскиот водич, бидејќи телевизиите го задржуваат правото за промена во програмата доколку е потребно тоа.

ТВ Пакет упатува молба до програмските директори на телевизиите, да им доставуваат известување на операторите дури и за најмалата промена во програмата, се со цел да се избегне незадоволството кај гледачите кое секој ден е се поголемо!

 

 

 

 

 

Martin M. | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

ИНРЕКОМ со благодарница за успешната соработка со ТВ Пакет

“Почитувани, Институтот за развој на електронски комуникации прославува 2 години од основањето. По тој повод, …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!