Почетна / Забава / Колку е „чесна“ оваа чесна сестра?

Колку е „чесна“ оваа чесна сестра?

На снимката на сигурносната камера се гледа чесна сестра која приоѓа до ладилникот и вади една лименка пиво. Откако провери дека никој не ја гледа, лименката ја стави под својата облека. Веднаш потоа тргнува кон другиот ладилник и зема шише вода, кое планира го плати, но пред тоа повторно застанува кај првиот ладилник и зема уште една лименка пиво. Снимката со кражбата стана популарна насекаде околу светот.

 

На снимката на сигурносната камера се гледа чесна сестра која приоѓа до ладилникот и вади една лименка пиво. Откако провери дека никој не ја гледа, лименката ја стави под својата облека. Веднаш потоа тргнува кон другиот ладилник и зема шише вода, кое планира да го плати, но пред тоа повторно застанува кај првиот ладилник и зема уште една лименка пиво.

Снимката со кражбата стана популарна насекаде околу светот.

 

 

 

 

Ивана Таневска | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Петар Грашо со трет концерт со симфониски оркестар во Скопје

Концертите на Петар Грашо предизвикаа огромен интерес кај македонската публика како за никој досега, барањата …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!