Почетна / Телевизија / Големиот брат / Видео | Ава му го измасира на „Големиот брат“

Видео | Ава му го измасира на „Големиот брат“

Камерчето де, Ава му го измасира камерчето на „Големиот брат“, без перверзни мисли ве молам. Сите знаеме дека Карабатиќ обожува да ги масира своите состанари, па и човекот којшто се крие зад името „Големиот брат“ е еден вид нејзин состанар. Бидејќи не се појави, таа беше приморана да ја масира камерата преку којашто тој комуницираше со неа.

 

Камерчето де, Ава му го измасира камерчето на „Големиот брат“, без перверзни мисли ве молам. Сите знаеме дека Карабатиќ обожува да ги масира своите состанари, па и човекот којшто се крие зад името „Големиот брат“ е еден вид нејзин состанар. Бидејќи не се појави, таа беше приморана да ја масира камерата преку којашто тој комуницираше со неа.

 

 

 

 

Крис Манев | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Какви навреди упати Стефани до гласачите од Македонија?

  Стефани : Тие деца што ги тренираш, тие дебили кои гласаат за тебе   …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!