Почетна / Телевизија / Телекабел ја зголемува ТВ преплатата од 450 на 650 денари месечно

Телекабел ја зголемува ТВ преплатата од 450 на 650 денари месечно

Над 44 проценти покачување за сите ТВ корисници на Телекабел. Од 1 јули, досегашната цена од 450 денари скока за плус 200 (ДВЕСТЕ) денари.

Во продолжение нивното соопштение кон корисниците :

“Ве известуваме дека месечниот надоместок за услугата КАБЕЛСКА ТЕЛЕВИЗИЈА што ТЕЛЕКАБЕЛ Ви ја доставува согласно склучениот Стандарден претплатнички договор, заклучно од 01.07.2024 година ќе изнесува 650,00 денари.

Воедно Ве известуваме дека цената на месечната претплата за кабелска телевизија не е променета од 01.06.2018 година. Сегашното покачување се должи на зголемениот трошок за авторски права на каналите.

Цените за другите услуги остануваат непроменети.”

Дани  | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Три месеци гратис MOVE со дел од понудите на www.akcija24.mk

MOVE е дел од атрактивните понуди на www.akcija24.mk, еден од пионерите на онлајн-трговијата во Македонија. …

error: Содржината е заштитена!