Почетна / Серии / Стотици луѓе работеа на „На Терапија“, се одбројува до стартот

Стотици луѓе работеа на „На Терапија“, се одбројува до стартот

 

Ова е целосната екипа на новата серија на Кино Око

 

Утревечер, 22 : 20 часот, термин за “На Терапија”. Веднаш по завршување на најгледаната телевизиска содржина “Вљубениот ерген”, на Сител телевизија започнува новата македонска играна домашна серија. Oсвен главните ликови и актери кои ви ги претставивме изминативе недели, ред е да ги споменеме и сите други луѓе вклучени во реализација на досега најскапиот игран проект во Македонија.

 

 

Па така, друштво на доктор Терзиев и неговите пациенти ќе им прават и :

Филип Терзиев – Стефан Спасов

Теа Терзиева – Долорес Попович

Павел Терзиев – Борис Караѓоргов

Мајка ѝ на Ивана – Габриела Петрушевска

Татко ѝ на Ивана – Дејан Лилиќ

Татко му на Владо – Петар Арсовски

Синот на Владо – Андреј Насков

Пријателот на Владо – Кире Ѓоревски

Симеон – Игор Стојчевски

Доставувач на пица – Мартин Ѓоргоски

постар пациент – Маја Заровска

Жена му на Владо – Елена Вишка

Мајка му на Владо – Слободанка Петрушeвска

Пациент – Елеонора Стојковска Попетреска

Тренерот на Ивана – Стојанчо Цветновски

Двојникот на Ивана – Сања Влаисављевиќ
 
 
 

 
Продукцијата е светска, а за тоа говори и фактот што огромен број на луѓе работеа на “На Терапија”. Браво, дечки! Утре во 22.20 часот сите заедно ќе го погледнеме плодот од вашиот труд и ангажман изминативе месеци. Во продолжение простор за секој оној кој имал придонес за оваа серија :
 
Роберт Насков – Продуцент

Вардан Тозија – Режисер на серијата

Вардан Тозија – Режисер на епизоди

Дина Дума – Режисер на епизоди

Јане Ќортошев – Режисер на епизоди

Сашо Кокаланов – Адаптација на сценарио

Огнен Георгиевски – Адаптација на сценарио

Елеонора Венинова – Адаптација на сценарио

Дарко Митревски – Адаптација на сценарио

Наум Доксевски – Директор на фотографија

Иван Бартлинг – Идејно решение на сценографија

Сашо Блажевски – Сценограф

Жаклина Крстевска – Костимограф

Горан Игњатовски – Дизајн на шминка

Атанас Георгиев – Главен монтажер

Мартин Иванов – Монтажер

Радован Петровиќ – Монтажер

Софија Самоилова – Монтажер
 
 

Ади и Дино Имери – Композитори

Братислав Димитров – Снимател на тон

Александар Ѓорѓевиќ – Дизајн на звук

Нела Витошевиќ – Кастинг директор

Бранко Петровски – Линиски продуцент

Славко Ѓоргиевски – Менаџер на продукција

Сања Тодоровска – Координатор на продукција

Ристе Бошкоски – Асистент на продукција

Љиљана Дуковиќ – Сметководител

Јане Ќортошев – Прв асистент на режија

Алисија Ферро – Скриптер

Маја Плавевска – Координатор на статисти

Петар Кочишки – Камера оператор

Атанас Велковски – Камера оператор

Марина Колоска – Шарфер

Маја Јакимовска – Шарфер

Бато Матески – Дит менаџер

Бојан Ваљак – Клапер

Влатко Чачоровски – Сет декоратер

Александра Петкова – Сет декоратер

Дејан Ѓошевски – Главен реквизитер

Димитар Јакимовски – Набавен реквизитер

Марко Ковачевиќ – Реквизитер на сет

Градимир Градевски – Главен изведувач на сценографија

Миле Петковски – Изведувач на сценографија

Дарко Петковски – Изведувач на сценографија

Владо Владимиров Попов – Патинер

Тоше Фидановски – Мајстор на светло

Иван Ѓоршев – Главен осветлител

Александар Бошев – Осветлител

Ненад Петровски – Осветлител

Благоја Трајковски – Осветлител

Игор Трпчевски – Мајстор на сцена

Трајче Величковски – Мајстор на сцена

Александар Митевски – Асистент на мајстор на сцена

Рефиќ Шакировиќ – Асистент на мајстор на сцена

Дејан Михајловски – Асистент на снимател на звук

Ирена Ристеска Јовчевска – Асистент на дизајнер на костим

Јана Гогушевска Мандевска – Ассистент на дизајнер на шминка и коса

Јасмина Качаревиќ – Ассистент на дизајнер на шминка и коса

Мете Ковачевски – Менаџер на локации

Дејан Крајчевски – Специјални ефекти

Томе Насков – Фотограф/Мејкинг оф

Кире Ѓеоргиевски – Доктор на сет

Веца Ризова – Медицинска сестра

АЛФА ГРУП – Кетеринг

Васил Трајковски – Транспорт менаџер

Ангел Иванов – Возило за актери

Кире Силјановски – Возило за актери

Илија Колевски – Обезбедување

Горан Анастасовски – Обезбедување

Сандра Ѓоргиева – Асистент монтажер
 
 
Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Tелма со нови сезони од акционата серија „Аларм за кобра 11“

Oд петок (8 ноември), започнуваат новите епизоди од германската акциона серија “Аларм за Кобра” на …