Почетна / Телевизија / Програмски распоред за детскиот канал МРТ 5 од 29 јуни-5 јули 2020

Програмски распоред за детскиот канал МРТ 5 од 29 јуни-5 јули 2020

Преглед на програма за детскиот канал на МРТ – МРТ 5 :

понеделник (29 јуни 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 ЅВОН – детско шоу
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

вторник (30 јуни 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 ЅВОН – детско шоу
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

среда (1 јули 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 ЅВОН – детско шоу
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

четврток (2 јули 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 ЅВОН – детско шоу
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

петок (3 јули 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 ЅВОН – детско шоу
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

сабота (4 јули 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 До ре ми – играна програма
15.20 Детска песна
15.25 Мишо и Робин – анимирана серија
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

недела (5 јули 2020)
07.00 Детски фестивал
07.50 Гормити – анимирана серија
08.10 Ајде да се дружиме – играна програма
08.40 Чук чук Стојанче – играна програма
08.45 Умни глави – играна програма
08.55 Светот на Биби – анимирана серија
09.10 Си било еднаш – играна програма
09.20 Сакам животни – анимирана серија
09.25 Напред Диего – анимирана серија
09.50 Мишо и Робин – анимирана серија
09.55 Дора истражува – анимирана серија
10.20 Зоки Поки – играна програма
10.45 Светот има 8 страни – играна серија
11.00 Во светот на бајките – играна серија
11.35 Бушава азбука – играна серија
12.05 Опстанок – играна програма
12.35 Дајте музика – играна програма
13.00 Учиме англиски – образовна емисија
13.25 Документарен филм за деца
13.40 Во светот на животните – образовна емисија
14.00 Бон тон – анимирана серија
14.10 Македонски народни приказни
14.40 До ре ми – играна програма
15.20 Детска песна
15.25 Мишо и Робин – анимирана серија
15.30 Гормити – анимирана серија
15.50 Ајде да се дружиме – играна програма
16.20 Чук чук Стојанче – играна програма
16.25 Умни глави – играна програма
16.35 Светот на Биби – анимирана серија
16.50 Си било еднаш – играна програма
17.00 Сакам животни – анимирана серија
17.05 Напред Диего – анимирана серија
17.30 Мишо и Робин – анимирана серија
17.35 Дора истражува – анимирана серија
18.00 Зоки Поки – играна програма
18.25 Светот има 8 страни – играна серија
18.40 Во светот на бајките – играна серија
19.15 Бушава азбука – играна серија
19.45 Опстанок – играна програма
20.15 Дајте музика – играна програма
20.40 Учиме англиски – образовна емисија
21.05 Документарен филм за деца
21.20 Во светот на животните – образовна емисија
21.40 Бон тон – анимирана серија
21.50 Македонски народни приказни
22.20 Подводните чуда на Африка – документарна серија
23.10 Анимиран игран филм
00.00 Детски песни
05.35 Подводните чуда на Африка – документарна серија
06.25 Учиме англиски – образовна емисија
06.55 Мишо и Робин – анимирана серија

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Телекабел ја зголемува ТВ преплатата од 450 на 650 денари месечно

Над 44 проценти покачување за сите ТВ корисници на Телекабел. Од 1 јули, досегашната цена …

error: Содржината е заштитена!