Почетна / Серии / Преглед на сите серии, термини на емитување и епизоди на Fox Crime

Преглед на сите серии, термини на емитување и епизоди на Fox Crime

Од сега ќе имате ексклузивна можност да следите и објава за сите серии кои ги прикажува популарниот Фокс Крајм. Епизодите се однесуваат до недела (16 август 2020):

ЗЛОСТОРНИЧКИТЕ ИГРИ НА АГАТА КРИСТИ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
06:00 ( премиера ), 14:00 и 04:25 ( реприза )
Продукција : France 2, Франција, 2009-
Број на епизоди : 19 / 27

КАИН – 6. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
09:50 ( премиера ), 01:50 и 17:55 ( реприза )
Продукција : France 2, Франција, 2012-2020
Број на епизоди : 8 / 10

МИСТЕРИИТЕ НА МУРДОХ – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
16:00 ( премиера )
Продукција : Shaftesbury films – Citytv, Канада, 2008-
Број на епизоди : 8 / 13

ПРИВАТНИ ДЕТЕКТИВИ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
17:00 ( премиера ), 02:45 и 08:55 ( реприза )
Продукција : Entertainment One – Global, Канада, 2017-2019
Број на епизоди : 4 / 18

ТАЈНИТЕ НА ЛАУРА – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
20:10 ( премиера ), 03:30 и 08:00 ( реприза )
Продукција : Warner Bros. Television – NBC, САД, 2014-2016
Број на епизоди : 13 / 22

ФБИ : НАЈБАРАНИТЕ – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник
22:00 ( премиера ),
вторник во 11:50 и недела во 22:00 ( реприза )
Продукција : CBS Television studios – CBS, САД, 2020-
Број на епизоди : 13 / 14

КЛУБ НА ГРАБЛИВЦИ – 1. сезона
Термини на емитување : вторник
22:00 ( премиера ), среда во 11:50 ( реприза )
Продукција : Playmaker Media – Nine network, Австралија, 2018
Број на епизоди : 6 / 8

ЖИВОТОТ МИ Е УБИСТВО – 1. сезона
Термини на емитување : среда и четврток
22:00 ( премиера ), 11:50 ( реприза )
Продукција : CJZ – Network Ten, Австралија, 2019
Број на епизоди : 3 / 10

УБИСТВАТА ВО МИДСОМЕР – 13. сезона
Термини на емитување : петок
22:00 ( премиера ), 12:10 ( реприза )
Продукција : Bentley Productions-ITV, В Британија, 1997-
Број на епизоди : 7 / 8

ФБИ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – четврток
23:00 ( премиера ), 12:55 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2018-
Број на епизоди : 15 / 19

ТРАНСПОРТЕР – 1. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
23:55 ( премиера ), 10:55 и 19:10 ( реприза )
Продукција : Atlantique Productions-RTL, HBO Canada, Канада, 2012-2014
Број на епизоди : 4 / 12

БУЛ – 2. сезона
Термини на емитување : понеделник – петок
00:55 ( премиера ), 21:00 ( реприза )
Продукција : Amblin Television – CBS, САД, 2016-
Број на епизоди : 17 / 22

КРИМИНАЛЦИ ОД БАРСЕЛОНА
Термини на емитување : сабота – недела
08:30 ( премиера )
Продукција : Degeto Film – ARD TV, Германија, 2019-2020
Број на епизоди : 4 / 4

АГАТА РАИСИН – 1. сезона
Термини на емитување : сабота – недела
13:55 ( премиера ), 07:40 ( реприза )
Продукција : Company Pictures – Sky1, , В. Британија, 2017-2019
Број на епизоди : 8 / 10

ИНСПЕКТОР МОНТАЛБАНО – 10. сезона
Термини на емитување : сабота – недела
14:55( премиера ), 01:45( реприза )
Продукција : Palomar – RAI, Италија, 1999-
Број на епизоди : 1 / 2

СУДСКИ ВЕШТАК – 2. сезона
Термини на емитување : сабота – недела
17:10 ( премиера ), 00:50 и 06:45 ( реприза )
Продукција : BBC Birmingham – BBC One, 2015-2016
Број на епизоди : 7 / 8

НЦИС – 9. сезона
Термини на емитување : сабота – недела (по две епизоди)
18:15 ( премиера ), 04:20 и 11:00 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios – CBS, САД, 2003-
Број на епизоди : 22 / 24

БАЛТАЗАР – 1. сезона
Термини на емитување : сабота – недела
20:55 ( премиера ), 06:00 и 12:50 ( реприза )
Продукција : TF1 – La Une, Франција, 2018-2019
Број на епизоди : 3 / 6

КРИМИНАЛНИ УМОВИ – 8. сезона
Термини на емитување : сабота – недела (по две епизоди)
23:00 ( премиера ), 03:30 ( реприза )
Продукција : CBS Television Studios -CBS, САД, 2005-2020
Број на епизоди : 4 / 24

Дани | ТВ Пакет

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Белгиската верзија на познатата „La casa de papel“ на Сител по полноќ

Од понеделник до петок во 00.30 часот на Сител место “Тhe Librarians” ќе се емитува …

Leave a Reply

error: Содржината е заштитена!