Почетна / Серии / Видео | Мини серија во 4 продолженија на Телма

Видео | Мини серија во 4 продолженија на Телма

Мини серија во четири продолженија на Телма телевизија  –  „Оружје“. Тема: распространетоста на личното оружје во Америка…

 

 

„ОРУЖЈЕ“
сабота и недела во 19:50 часот на Телма

 

 

 

 

 

Мите Иванов | ТВ Пакет

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Полициската серија „White collar“ секој работен ден на Нова С

Од 15 октомври во 20 часот на кабловската Нова С започнува нова американска возбудлива акција. …